top of page

Vakantie Vosseven

Rust, ruimte en natuur

Receptie.jpg
Ven.jpg
Vosseven.png

Receptie

De sleutel van uw bungalow kunt u ophalen en inleveren bij de receptie. Ook buiten openingstijden is dit mogelijk: in dat geval ligt uw sleutel in een kluisje, waarvan u het nummer en de code voor aankomst ontvangt (per email en/of Whatsapp).

Uw vragen en opmerkingen kunt u stellen via daphnecreemersreceptie@gmail.com of u belt of appt naar 06-15037832. 

Park

Op het park bevinden zich een volleybalveld, een tafeltennistafel en een jeux de boulesbaan. Op de grasvelden staan diverse speeltoestellen. En er zijn goaltjes aanwezig, zodat er gevoetbald kan worden. Ook zijn er enkele sfeervolle houten banken, vanwaar u van de rust en ruimte kunt genieten. En natuurlijk is er het ven. U mag hier gerust vissen, maar u kunt er ook op uw gemak naar kijken. In de zomer zit het vol met prachtige waterlelies en met een beetje geluk kunt u er in de winter op schaatsen!

Voorzieningen

Bij het park ligt het restaurant "Boshuis Nieuw Vosseven", waar u tegen klantvriendelijke prijzen van een drankje en/of maaltijd kunt genieten. Meer informatie vindt u op www.nieuwvosseven.nl

Op het park ligt ook een wasserette. En op 5 minuten rijden ligt het centrum van Stramproy, met supermarkten en diverse andere winkels. Het centrum van Weert ligt slechts enkele minuten rijden verderop. U kunt hier heerlijk winkelen en genieten.

bottom of page